Το ΚΙΝΟ είναι ένα παιχνίδι που θυμίζει πάρα πολύ τη ρουλέτα στο καζίνο. Αυτό γιατί ο τρόπος του παιχνιδιού είναι πολύ παρόμοιος. Οι παίκτες επιλέγουν έως 12 αριθμούς από σύνολο 80 αριθμών. Κάθε πέντε λεπτά γίνεται μία κλήρωση. Ο ΟΠΑΠ έχει εγκατεστημένες οθόνες σε κάθε πρακτορείο όπου μπορούν να βλέπουν τα αποτελέσματα όσοι παίζουν.

Σε κάθε κλήρωση κληρώνονται 20 τυχαίοι αριθμοί. Ο παίκτης μπορεί να επιλέξει σε πιο σύστημα θα παίξει (1 έως 12). Ανάλογα με το σύστημα που επιλέγει ο παίκτης διαλέγει και τόσους αριθμούς στο δελτίο. Για παράδειγμα αν παίζει το σύστημα 6 τότε πρέπει να επιλέξει έξι αριθμούς. Έπειτα σημειώνει αν θέλει το δελτίο του να συμμετέχει σε διαδοχικές κληρώσεις καθώς και το συντελεστή πολλαπλασιασμού του στοιχήματος. Μπορεί κάποιος για παράδειγμα να παίξει με ένα δελτίο σε 30 συνεχόμενες κληρώσεις του ΚΙΝΟ και αντί για μία στήλη που έχει 50 λεπτά του ευρώ να παίζει 20 στήλες ανά παιχνίδι δηλαδή 10 ευρώ.

Στο Κίνο όταν κάποιος παίζει το μεγαλύτερο σύστημα, δηλαδή το δώδεκα, το κέρδος εάν πετύχει και τους 12 αριθμούς είναι το μεγαλύτερο έπαθλο. Το μέγιστο ποσό που μπορεί να κερδίσει κάποιος στο ΚΙΝΟ ανέρχεται σε ένα εκατομμύριο ευρώ ανά κλήρωση.

Περισσότερες πληροφορίες για το ΚΙΝΟ θα βρείτε στο επίσημο site του ΟΠΑΠ.